​Få tryk og rent vand i hanerne

​Lavt vandtryk? Beskidt vand? Dette er to klassiske tegn på, at dine vandrør trænger til at blive renset og du behøver ikke, at fortvivle fordi at du bor i et hus med ældre vandrør. Hos Fyns Termografi har vi mange års erfaring med rensning af vandrør. Vi står altid klar til at hjælpe dig, så du igen kan få bedre vandtryk og rent vand i hanerne uden at du skal bruge mange penge på udskiftning af rør.

Skal dine vandrør renses?
Der er mange forskellige ting, som kan indikere, at dine vandrør trænger til en hovedrengøring. Typisk vil det vise sig ved et lavere vandtryk eller vand, der smager dårligt eller har en mærkelig farve. Hvis du er det mindste i tvivl, om dine vandrør trænger til at blive renset, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Spar penge og få sundere drikkevand
Med tiden vil der ophobe sig en masse ting i dine vandrør som fx kalk, rust, ir, okker og fedt. Alt dette vil afgive rester til vandet i dine vandrør, hvilket også vil kunne spores i dit drikkevand. Det er altså vigtigt for dit og din families helbred, at I får renset vandrørene, så snart der er tegn på, at de er stoppet til. Det er dog ikke kun sundere drikkevand, du opnår ved en rensning af vandrørene. Du får nemlig også et bedre, kraftigere vandtryk, som var det nye vandrør, der blev installeret. Ved at fjerne alt det skidt, der sidder i rørene, vil vandet nemlig løbe bedre og hurtigere igennem, hvilket fx vil lette madlavningen eller gøre brusebadene meget mere behagelige. Der er altså mange fordele ved at få renset vandrørene en gang imellem.

Miljøvenlige renseprodukter
Hos Fyns Termografi anvender vi udelukkende miljøvenlige produkter som er skånsomme for både din familie og for miljøet. Med disse renseprodukter kan du roligt få renset de tilstoppede rør uden at være bekymret for kemisk forurening o. lign. Vi sender produktet rundt i rørene ved hjælp af en cirkulationspumpe – derved fjernes næsten alle belægninger ved bare en rensning.
Hvis du vil vide mere – er vi altid klar til at fortælle mere om vores miljøvenlige renseprodukter og vores rensemetoder.

Ved at få renset dine vandrør hos Fyns Termografi vil du altså...
  • ​Få renere og sundere drikkevand til dig og din familie
  • ​Lette de daglige gøremål takket være et forbedret vandtryk
  • ​Undgå at skulle investere i nye, dyre vandrør

Vi rådgiver gerne ​– kontakt os på telefon eller udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage snarest.

Kontakt os her

Firma

Fyns Termografi APS

CVR: 11189105

Adresse​

Violstræde 19

5642 Millinge

Kontakt

Telefon: 20 14 41 45 / 20 33 17 45

E-mail: Info@fynstermografi.dk