Om Kemisk tætning

Fyns Termografi tilbyder tætning af små lækager uden nogen form for fritlæggelse af rør og installationer. Det er nemt og hurtigt - vi giver altid en fast god pris inden, så du har en ide om hvad du får for dine penge.

Undgå dyr udskiftning af varmerør​​​

roer_2_108
Har du mistanke om dine rør har lækager eller sivninger, så fortvivl ikke! Fyns Termografi rykker hurtigt ud og vi har topmoderne udstyr til lækagesøgning og vi tilbyder nem, hurtig og effektiv tætning af skjulte, utætte rør uden du behøver at bryde vægge og gulve op.

Hvordan virker det?
Varmerør har ikke en ubegrænset levetid, men ved små lækager kan man forlænge levetiden og derved spare penge. Det kan umiddelbart lyde meget kompliceret at lappe en lækage på skjulte rør, men takket være den innovative udvikling inden for vores område, kan det klares hurtigt og nemt. Når vi tætner lækager på varmerør, fungerer det lidt ligesom lapning af cykel- og bildæk. For at tætne lækagen, pumper vi et flydende tætningsmiddel ind i den skjulte installation, hvorefter det vil tætne sig selv i løbet af få dage. På denne måde spares der meget tid og mange unødvendige ressourcer på at finde lækagens præcise placering, som fx ødelagte gulve og reetablering.

Kemisk, effektiv tætning
Hos Fyns Termografi bruger vi et flydende, danskproduceret tætningsmiddel til vores kemiske tætninger af rør. Tætningsmidlet pumpes ind i det utætte rør og i løbet af få dage vil lækagen være tætnet af sig selv. Vi bruger kun de bedste og mest effektive produkter og metoder til reparation af skjulte rørinstallationer, så du altid er sikret det bedste resultat. Hvis du vil vide mere om vores tætningsmidler eller fremgangsmetode i forbindelse med lækagetætning, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Vi står altid klar til at hjælpe
Hos Fyns Termografi har vi mange års erfaring inden for tætning af lækager på rørinstallationer. Derfor kan du trygt overlade lækagetætningen til os, da vi både har den nødvendige erfaring og det rigtige udstyr til opgaven. Derudover er vi altid klar med professionel vejledning under hele forløbet, så du sikres de bedste resultater. Det kan fx være, at vi sammen skal lægge en plan for et eventuelt videre forløb eller tage en snak, hvis dit forsikringsselskab skal høre nærmere angående en bestemt sag. Uanset, så sidder vi altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.

Med en lækagetætning fra Fyns Termografi får du altså:
  • ​En nem, hurtig og effektiv tætning af små lækager
  • ​Professionel rådgivning og vejledning fra start til slut
  • ​Undgå besværlig udskiftning og investering i nye rør
  • ​En effektiv og optimal løsning til konkurrencedygtige priser


Vi rådgiver gratis
​– ring til os nu eller passer tidspunktet ikke, så udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage snarest.

Kontakt os nu

​​

​Samarbejdsaftale med forsikringsselskaber​

Vi bistår flere forsikringsselskaber og kommer gerne ud til en uforpligtende snak om et fremtidig samarbejde omkring lækagetætning til gode og faste priser.​

Firma

Fyns Termografi APS

CVR: 11189105

Adresse​

Fasanvej 26

5672 Broby