Skjult Rørskade

Rørskade: Ved private.

Fyns Termografi hjælper gerne private kunder hvis der skulle opstå en skjult utæthed. Vi er behjælpelig fra starten af forløbet så vi nemt og hurtigt kan hjælpe vores private kunder videre så lækagen kan blive stoppet i fart og derved afhjælpe slemme følgeskader på huset. Vi kender dygtige VVS-installatører i jeres lokalområde som kan udbedre den skjulte lækage når vi har sporet den. De fleste private kunder er forsikret og har en skjult rørskade. Fyns Termografi kender processen og skal nok oprette skaden ved forsikringsselvskabet.  

Vi sidder klar ved telefonen for at besvare/varetage spørgsmål om skjulte rørskader.  

Rørskade: VVS-Installatøren.

Når jeres kunder ringer med en skjult utæthed står Fyns Termografi klar til at spore den skjulte utæthed, nemt og hurtigt. Vi kan fortage lækagesporing på alle typer skjulte installationer. Jeres kunder er i trygge hænder ved os. Vi kan sagtens afregne vores sporing direkte ved kundens forsikring så i undgår at ligge pengene ud.

Vi nogle rigtig gode priser, ring for mere information

Rørskade: Forsikringsselvskabet.

Fyns Termografi har flere aftaler og arbejder i hverdagen sammen med forskellige forsikringsselvskaber, vi tilbyder en meget hurtig og god service så jeres kunder for sporet lækagen i en fart og derved undgår slemme følgeskader. Vi kan arbejde sammen med jeres håndværkstaksator, alm taksator eller i kan stille jeres private kunder videre til os. Fyns Termografi kan benytte Scalepoint eller andre online systemer for nemmere ekspedition, vi kan altid indordne os efter jeres arbejdsgang.

  

Fyns Termografi tilbyder Danmarks bedste priser på lækagesporing med isotop!

Kontakt os endelig for spørgsmål.

Sporing af skjult rørskade

Når vi måler efter skjulte rørskader og lækager i dine varme- og vandrør, bruger vi forskellige metoder til formålet; isotoper, termografi eller sporgas. De har hver deres fordele og ulemper og bruges derfor også forskelligt afhængigt af de forhold, som arbejdsopgaven lyder på. Vi bestræber os hermed på at give dig en bedre oplevelse i forbindelse med sporing af skjult rørskade til den markedet bedste  pris.

Hvis du gerne vil rådgives yderligere omkring sporing af rørskader, er du mere end velkommen til at kontakte os. Hvis du skal have foretaget lækagesporing i din bolig, kan vi også hjælpe. Vi har en række dygtige medarbejdere, som alle har erfaring inden for lækagemålinger. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud i dag.

Firma

Fyns Termografi APS

CVR: 11189105

Adresse​

Fasanvej 26

5672 Broby